Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
 
 
English Deutsch Svenska
Bläddra i katalog Knapp Beställ katalog  

Personuppgifter och cookies genom denna webbplats

 

 Cookies från Arvesund Livings webbplats

• Vi använder oss av cookies för att mäta antalet besökare till vår webbplats. Till detta använder vi Googles analysverktyg, Google Analytics. Personlig information om dig registreras inte.

• Webbsystemet använder en sessions-cookie som förfaller vid sessionens slut. Den håller reda på besöket och eventuella inställningar som görs under besöket. Den är anonym, sparar inte och spårar inte något om dig. 
• Vid vår ”bläddra-i-katalogen”-funktion läggs en cookie som stämmer av vilken flashversion du har.

• Vid beställning av katalog läggs en sessions-cookie för att servern ska hålla isär olika sessioner.



Du kan använda Arvesunds webbplats utan att tillåta cookies. Vill du inte tillåta cookies kan du ställa in din webbläsare för att inte ta emot. Vill du läsa mer om cookies rekommenderar vi PTS webbplats.


 

Personuppgifter i kontaktformulär

• När du beställer en Arvesund-katalog sparar vi personuppgifterna du gett i formuläret. Vi använder uppgifterna för att vår samarbetspartner Nordic Gateway ska kunna skicka katalogen till dig och för att vi ska kunna kontakta dig angående dina husplaner. Vi och Nordic Gateway raderar/anonymiserar dessa personuppgifter tre månader efter att de inkommit.
• Då du skickar en intresseanmälan lagras personuppgifterna hos oss i tre år efter sista kontakten. Husköp är en genomgripande process och våra intressenter återkommer ofta efter flera års betänketid.

Insamlade personuppgifter används uteslutande i syfte att kontakta er för information om våra produkter. Vi säljer eller vidarebefordrar inte dessa uppgifter för något annat syfte.
Du kan när som helst begära att få dessa personuppgifter raderade. Om du tycker att de hanterats i strid med gällande lag har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.



ARVESUND LIVING AB
Ankdammsgatan 38, 171 67 Solna


Telefon: 0647-325 90


E-post: contact@arvesund.com

Senast publicerad: 180827 | Powered by SiteSmart