Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
 
 
English Deutsch Svenska
Bläddra i katalog  
 

 

Vår samarbetspartner Derome

Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri. Sedan 1947 förädlar Derome träråvaran – från skog till färdigt hus och har idag verksamheter inom:

  • Takstolar och prefabricerade byggkomponenter
  • Bygghandel
  • Hus och bostäder
  • Timmerinköp
  • Trävaror
  • Pellets och biobränsle

 

Kundanpassat och rätt kvalitet
Derome sätter alltid kundernas krav och förväntningar i första rummet. Det handlar kort och gott om förtroende. Regelbundna kvalitetshöjande åtgärder är grunden i det kvalitetssystem som garanterar att kunder får rätt produkter i rätt tid, till rätt plats och med rätt kvalitet. Här ingår förståelse för kundernas behov och omedelbara åtgärder. Deromes tillverkande och säljande bolag är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.


Trä för en hållbar miljö
Derome värnar om en frisk natur och arbetar med ett förnyelsebart byggmaterial. Trä är klimatneutralt och bidrar till en långsiktigt hållbar miljö. Derome  arbetar aktivt för att de produkter som tillverkas ska kunna återanvändas eller återvinnas med minsta möjliga resursanvändning. Under processen ser de också till att biprodukterna från verksamheterna i möjligaste mån går att återföra till nya produkter eller ny energi.


Ett steg längre
Bostäder i trä har Derome byggt under lång tid. Under de senaste åren har företaget satsat ytterligare på en hållbar utveckling. Då genom att främja användningen av biobränslen för uppvärmning av bostäder. Större delen av  verksamheten är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och sågverken innehar PEFC spårbarhetscertifikat.

 

 

 
Senast publicerad: 200914 | Powered by SiteSmart